I’imari Thomas Signs With Torpan Pojat Helsinki – Finland!

 

Congratulations Iimar’i Thomas! Wishing you nothing but the best this season. 🇫🇮

Repost from @torpanpojat1932

⭐️ Naisten joukkue vahvistuu IImar’I Thomasilla ⭐️

Viikon päästä alkavaan Korisliigakauteen valmistautuva naisten joukkue on täydentynyt amerikkalaisvahvistuksella, kun IImar’I Thomas on saapunut vahvistamaan joukkuetta. Thomas aloittaa ammattilaisuransa ToPosta. Viime kauden hän takoi pisteitä UCLA:ssa, ja sitä edeltävät neljä kautta vierähtivät Cincinnatin yliopistossa.

Thomas on ennen kaikkea kova korintekijä. Tämä 180 senttinen pelaaja heilutti sukkaa menneellä kaudella kovatasoisessa UCLA:n yliopistossa keskimäärin 15,7 pisteen edestä ottelua kohden. Pisteiden lisäksi hän kirjasi tilastoihin myös 5,9 levypalloa ja 2,2 syöttöä, joten kyseessä on monipuolinen pelaaja. Kausi 2020–2021 oli Cincinnatissa vieläkin tehokkaampi, tilastoriviksi kirjautui 23,7 pistettä, 7,5 levypalloa ja 3,3 syöttöä per peli. Thomas on valittu yliopistourallaan AAC:n vuoden tulokkaaksi (2018), kolmesti All-AAC First Teamiin sekä konferenssin vuoden pelaajaksi (2021), joten tältä pelaajalta on lupa odottaa paljon. 🤩

💬 ”Päätin siirtyä ToPoon, koska halusin mahdollisuuden pelata joukkueessa, jossa voin kasvaa pelaajana ja voittaa mestaruuden.”, Thomas kertoo.

🎤 ”Etsimme pelaajaa, joka luo selkä kohti koria edun ja vaikeuttaa vastustajan vaihtamista palloskriineissä. Ensimmäisten harjoitusten perusteella löysimme oikean pelaajan.”, GM Syrjänen kommentoi.

📅 Naisten joukkueen kausi alkaa naapurikaupungissa Tapiolan Honkaa vastaan lauantaina 1.10. ja kotiavaus on 12.10. Töölön Kisahallilla. Lue koko uutinen ja osta oma kausikorttisi nyt, linkki storyssa!

#ToPoStrong #NaistenKorisliiga #BreakingNews #weready

Translation:

Women’s team is getting stronger with IImar’I Thomas ⭐ The women’s team preparing for the basketball league season starting in a week has been supplemented with American reinforcement, with IImar’i Thomas has arrived to strengthen the team. Thomas is starting his pro career at ToPo. Last season, he forged points at UCLA, and his previous four seasons spent at the University of Cincinnati. Above all else, Thomas is a great basket maker. This 180 centimeter player waved a sock last season at hard-ranked UCLA University, averaging 15.7 points per game. In addition to points, he also recorded 5.9 disc balls and 2.2 assists, so that’s a versatile player. The 2020-2021 season was even more effective in Cincinnati, with 23,7 points, 7.5 disc balls and 3.3 assists per game. Thomas has been selected AAC Rookie of the Year (2018), three times All-AAC First Team and Conference Player of the Year 2021 in his university career, so we can expect a lot from this player. 🤩 💬 “I decided to move to ToPo because I wanted the chance to play in a team, where I can grow as a player and win a championship. ”, Thomas says. 🎤 “We’re looking for a player who creates an advantage from the back to the basket and makes it difficult for the opponent to change on ball screens. Based on the first practices we found the right player. ”, GM Syrian comments. 1. Women’s team season starts in the neighboring town against Tapiola Honka on Saturday October 1st. and home opening is October 12th Working at the race hall in Töölö. 

Leave a Reply